Over mij Ik ben Olga Edens, 37 jaar oud. Samen met mijn man woon ik onder de rook van Amsterdam in Ouderkerk aan de Amstel. 


Praktisch

In het dagelijks leven ben ik fulltime management assistent voor de directie van een grote zorgorganisatie. Dat ik elke dag midden in het bedrijfsleven sta, heeft voor jou als voordeel dat ik weet waarover je praat als je te maken hebt met werkrelaties, deadlines, de balans tussen werk en privé en andere werk gerelateerde uitdagingen. Die fulltime baan is ook de aanzet geweest om eerst te gaan coachen op afstand, via videobellen. Voor jou heeft dat hetzelfde voordeel als voor mij: we zijn flexibel in plaats en tijd en we hebben geen reistijd. Mocht het nodig zijn dan is een extra contactmoment tussen de sessies door makkelijk te organiseren.


Missie en visie

Er zijn veel overeenkomsten tussen een management assistent en een coach. Allebei bewaken ze in de waan van de dag het overzicht, de een voor een directeur, de ander voor een coachee. Ze zijn dienstverlenend ingesteld: achter de schermen faciliteren ze de ander om het beste uit zichzelf te halen en doelen te bereiken. Ze zijn luisterend oor en sparringpartner. 


Ik heb plezier in mijn rol als management assistent. Toch ligt mijn echte passie bij de mens zelf en daardoor meer bij mijn rol als coach. De mens achter de collega, de directie, maar ook de minnaar, de ouder, de buurman of buurvrouw, alle rollen die we elke dag aannemen. Die mens is tenslotte de essentie. Hij of zij is de basis waar al het andere mee begint en de basis is waar ik wil zijn om bij te dragen. Ik blijf gefascineerd door de dynamiek in en tussen mensen. Door de ontwikkeling die mensen door kunnen maken, door hoe denkwijzen en gedrag tot stand komen en vervolgens het gedrag van de ander tegenkomen. Door wat er dan gebeurt. Ik zie hoe oneindig veel mogelijkheden er zijn om vast te lopen..... maar ook hoe oneindig veel mogelijkheden om weer los te komen en dan met nieuwe energie weer door te gaan!  


In die puzzel zijn partnerrelaties een soort apart. Als ik terugkijk naar mijn eerdere relaties, met de inzichten die ik nu heb, is het geen wonder dat ze het niet gehaald hebben. Mooier is dat ik snap waarom mijn relatie van nu het elke dag opnieuw wèl haalt. En dat gun ik ieder ander net zo. Door de tijd heen heb ik vaak verdriet gezien bij partners en mensen elkaar zien verlaten. Een deel daarvan is onvermijdelijk. 

Een ander deel valt te helen door op tijd hulp te zoeken. Ik ben blij dat ik nu kan bijdragen aan een nieuw perspectief en aan ruimte voor groei. In aanvulling op mijn hbo-opleiding tot coach heb ik de specialisaties relatietherapie en seksuologie gevolgd. Hiermee maak ik ook het werken aan je relatie(s) laagdrempelig.


Als coach kijk ik samen met jou naar jouw leven en wat daar allemaal speelt. Het is mijn doel om je weer in de goede beweging te krijgen richting daar waar jij naartoe wilt. Ik volg verschillende stromingen binnen de coaching en psychologie, van simpel en praktisch tot analytisch. Ik geloof namelijk dat elke situatie vraagt om een eigen aanpak en dat uitgaan van slechts 1 theorie te eenzijdig is om aan alle vragen tegemoet te komen. Zo kan het in de ene situatie goed zijn om terug te kijken: hoe ben ik gehecht aan mijn ouders? Welke gebeurtenissen in mijn leven hebben bijgedragen aan de manier waarop ik nu in het leven sta? Een andere situatie kan juist meer vragen om je te concentreren op het nu: wat kan ik nu zelf doen om daar te komen waar ik wil zijn? Jouw focus is altijd leidend. 


Ga je jouw of jullie proces met me aan dan heb je een stimulerende en prikkelende coach gevonden die enthousiast gelooft in jouw mogelijkheden!


Accreditatie

Beyond Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Daarmee ben je er zeker van dat ik mijn vak versta en dat ik me heb verbonden aan de ethische beroepscode die bij de accreditatie hoort. Je vindt de link naar de code in de balk rechts (of onderaan op de mobiele telefoon).