Relatie APK

Vragen of zorgen over je relatie maar (nog) niet in therapie? Doe de Relatie APK!

Elke relatie kent ups en downs

Vaak weet je daar samen wel je weg in te vinden. Maar wat als dat gevoel dat het niet lekker gaat, blijft? De stap naar therapie of relatiecoaching kan groot zijn. Is dat nou wel nodig… wil je partner wel mee… wil – of durf! jij het zelf wel? En ja, ook financieel is het een investering. Je zoekt wat online maar dat brengt je niet veel verder.

Toch is het zonde om een kans op verbetering te laten liggen! Daarom bied ik nu een tussenweg aan: de Relatie APK! In korte tijd en met een kleine investering krijg jij meer inzicht in jullie relatie. Ook krijg je waardevolle tips en adviezen waarmee je weer door kunt. Geheel vrijblijvend. Besluit je daarna toch verder te gaan? Dan kun je makkelijk overschakelen naar een los gesprek of een coachingtraject. Bij Beyond Coaching kan dat zowel live als via videobellen.
Relatiecoaching

Hoe werkt de relatie APK?

Vraag & antwoord op jouw relatie

1

Meld je aan via het Relatie APK contactformulier onderaan deze pagina.

2

Je ontvangt een vragenformulier waarop je aangeeft hoe jouw relatie ervoor staat op het gebied van de 5 succesfactoren voor een goede relatie. Uitgangspunt is dat een ‘goede relatie’ wordt gebouwd op 5 pijlers. Dit zijn emotionele saamhorigheid, respect voor elkaar, conflicten hanteren, fijne seks en een positieve eigen identiteit. Waarschijnlijk heb je hier meteen al wat herkenning bij. De invulling van deze 5 gebieden en de waarde die je eraan hecht, kunnen per persoon en dus ook per relatie enorm verschillen. Onder andere je karakter, normen en waarden, voorkeuren en ervaringen in het verleden spelen mee – keer 2! Alle reden dus om hier eens bewust naar te kijken met een coach onder handbereik.

3

Ik stel jou via mail verdiepende vragen zodat ik een goed beeld krijg van wat er bij jou speelt.

4

Na jouw antwoord ontvang je een uitgewerkt advies afgestemd op jouw situatie.

Voor deze Relatie APK investeer jij € 65,-. Dit staat gelijk aan de kosten van één online coachingsessie van 60-75 minuten.

Tot hier en nu verder
Olga Edens

Ik ben Olga Edens coach met de specialisaties relatietherapie en seksuologie. Beyond Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Samen doen we de relatie APK met jouw partner.

Ik wil de relatie APK met je doen!