Artikelen

Hier deel ik ervaringen en kennis, nieuwe inzichten en leuke anekdotes om je verder te helpen of op een nieuwe manier naar je eigen wereld te kijken.

emotioneel vreemdgaan

Emotioneel vreemdgaan, bestaat dat?

Sinds een paar weken heb ik veel contact met een mannelijke collega. Ik geniet erg van onze gesprekken, die niet alleen over werk gaan maar over van alles wat ons bezighoudt. Ik kan veel met hem delen, ook als het even minder gaat in mijn relatie. Nu vraag ik me af: in hoeverre zou ik tegenover mijn vriend transparant moeten zijn over zo’n vriendschap? Ga ik hier een grens over?

Verder lezen »
Stilte onwennig

Stilte. Zijn we het verleerd?

Net zoals het leek of de lockdown niet voorbij zou gaan, zo gewoon lijkt het alweer dat we eruit zijn. Ik voel me er dubbel onder. Het dieptepunt van de crisis was voor veel mensen in veel opzichten verdrietig. Toch bracht die ook iets wat we in deze maatschappij zijn verleerd: stilte.

Verder lezen »
liefde chemie relatiecoach

Zwanen en de chemie van de liefde

Veel mensen verlangen weleens terug naar het begin van hun relatie. Naar de kriebels in hun buik. Het leek wel of alles vanzelf ging. Nu lijkt het meer moeite te kosten om samen te leven dan toen. Wat nu? Is ‘de koek op’?

Verder lezen »
Beeldmerk_Beyond_Coaching

Interesse gewekt?

Ik ben Olga en help je graag mee. Ga je jouw proces met me aan dan heb je een stimulerende en prikkelende coach gevonden die enthousiast gelooft in jouw mogelijkheden!