Relatiecoaching

Als je 1 ding kon kiezen dat morgen veranderd is tussen jullie, wat zou dat dan zijn?

Ik nodig je uit om daar 15 seconden over na te denken.

Is het misschien dat:

  • Jullie elkaar weer vinden in de dagelijkse race van kinderen, werk, sociaal leven, (…)?
  • Je weer zin hebt om naar huis te gaan?
  • Jullie praten in plaats van ruzie maken?
  • Je gevoelens en gedachten kunt delen met je partner?
  • Seks (weer) fijn is?
  • Je je beter voelt over jezelf, over wie je bent, over je eigen lichaam?
  • Je tenminste zekerheid vindt over samen blijven of toch uit elkaar gaan….?
Relatiecoaching
Weinig in het leven voelt zo intiem en kwetsbaar als de liefde, zeker als je daar onzeker over bent of je relatie niet zo loopt als je wilt. Ik begrijp dat je niet ‘zomaar’ de stap neemt om daarop in te zoomen met een buitenstaander, zoals een coach. Toch is juist dat van belang: afstand nemen van de situatie. Nieuwsgierig en zonder oordeel kijken naar wat er nu eigenlijk gebeurt en wat dat met je doet. Mijn motto is niet voor niets “tot hier en nu verder”: ik las met jullie een pauze in om los te komen van de waan van de dag en even stil te staan. In die stilte ontstaat ruimte om te luisteren en te helen.

We moeten hier toch zelf uit kunnen komen?

Dit is helemaal waar. Ik kan geen problemen voor jullie oplossen. Ik sta, net als een sportcoach, aan de zijlijn om jullie te begeleiden naar jullie eigen succes.

Dit is wat ik doe:

Mijn partner staat niet open voor hulp

Ik sta wel open voor hulp, maar mijn partner niet. Dan heeft coaching toch geen zin? Samen op weg gaan om jullie relatie te verbeteren is het mooiste. De relatie is van jullie samen en jullie geven haar dagelijks allebei vorm. Dat betekent niet dat er geen kans is op verbetering als één van beiden (nog) niet openstaat voor coaching.

Mijn advies: kom evengoed. Nieuwe inzichten die jij opdoet en veranderingen in jouw gedrag beïnvloeden hoe dan ook jullie dynamiek. En wie weet steekt jouw motivatie in een later stadium alsnog ook je partner aan.

Liever eerst een tussenstap? Kijk bij de Relatie APK!

Beeldmerk_Beyond_Coaching

Interesse gewekt?

Ik ben Olga en help je graag mee. Ga je jouw of jullie proces met me aan dan heb je een stimulerende en prikkelende coach gevonden die enthousiast gelooft in jouw mogelijkheden!